Köpeğiniz için Kışlık Köpek Yelek/Mont Kullanmanın Faydaları

Köpeğiniz için Kışlık Köpek Yelek/Mont Kullanmanın Faydaları

Kış, soğuk ve hastalık zamanıdır ve bu nedenle köpeğinizin de buna hazırlıklı olması gerekir. Sonuçta onların soğuk havadan korunmaları için sadece bir tüyleri var ve bu doğal koruyucu çoğu zaman yetersiz kalır. Bir köpek yeleği veya montu, bu kış dört ayaklı arkadaşınızı sıcak tutmaya yardımcı olabilir, ancak tüm montların aynı kalitede üretilmediğini bilmek gerekir.

Köpeğiniz için Neden Kışlık Mont Kullanmalısınız?

Türkiye’nin her yeri kış ayları geldiğinde soğur. Neredeyse ülkenin tamamında kışlar soğuk ve kar yağışlı geçer. En sadık dostunuzun, bu kış soğuğuna karşı korunmaya ihtiyacı vardır. Köpeklerin derilerini korumanın en sağlıklı yolu, ısıyı etkili bir şekilde muhafaza eden mikrofiber malzemeden üretilmiş köpek kışlık mont kullanmaktır.

Kalın köpek montu sayesinde köpekler için soğuk havalar bir tehdit olmaktan çıkar. Köpeklerin zihinsel gelişimi açısından, egzersizler ve açık havada yapılan yürüyüşler en az fiziksel sağlığın korunması kadar önemlidir. Soğuk havaların olumsuz etkileri kaliteli malzemeden üretilmiş köpek montları sayesinde etkisini kaybeder. Böylece köpekler soğuk havalarda bile zihinsel gelişimleri adına elzem olan yürüyüşlerini ve egzersizleri açık havada gerçekleştirebilir.

Oya Pet Köpek Yeleğinin En Uygun Kullanım Yeri Neresidir?

Köpek Yeleğinin en önemli kullanım yeri evdir. Güzel bir banyodan sonra köpeğinizi her ne kadar güzel kurulasanız da doğası gereği kendini nemli hisseder ve kendini çimlere atıp kurulanmak ister. Fakat evde olduğu için böyle bir şansı olmadığından dolayı, köpeğiniz kurulanmak için büyük ihtimalle mobilyalarınızı bu amaç için kullanacaktır. Hem mobilyalarınızı ıslanmaktan ve sürtünmesinden dolayı oluşacak yıpranmadan korumak hem de köpeğinizin tam olarak kurulanması için (banyo sonrası kalan nem hissi) köpeğinize OYA PET mikrofiber köpek yeleğini giydirip evin içinde 1-2 saat gezmesine müsaade edebilirsiniz bu sayede hem köpeğiniz tam anlamıyla kurulanmış hisseder hem de mobilyalarınız ıslanmaz ve yıpranmaz.

Köpek Montlarının En Önemli Faydaları

OYA PET mikrofiber köpek yeleği kaliteli yapısı ile köpekleri hem soğuklardan korur, hem de mikrofiber yapısı ile kurutuma aracı olarak da değerlendirilebilir. Köpek montlarının, sadık dostlarınız için pek çok faydası bulunur.

  • Pratik bir kullanım imkanı sağlayan köpek montları ile kolayca köpeğiniz giydirebilirsiniz.
  • Farklı boyutlarda ve türlere özel üretilen montlar çoğu küçük ve büyük köpek ırkları için uygundur.
  • Dikkat Mikrofiber Köpek Yeleğimiz kuru ve soğuk havalarda mont olarak kullanılabilir. Fakat ürünümüzün suyu çekme özelliği olduğundan dolayı yağmurlu havalarda kullanılmaz.

Hangi Malzemeden Üretilen Köpek Montu Tercih Edilir?

Farklı malzemelerden üretilen köpek montları farklı neticeler doğurur. Örneğin, pamuk maddesinden üretilen ürünler genelde çabuk ıslandıkları için pamuklu ürünleri kurutmak için özel bir zaman ayırmak gerekir. Aynı zamanda pamuk ürünler ıslandıklarında koku yaparlar.  Öte yandan mikrofiber malzemeden üretilen OYA PET köpek yeleği, montu için olan ürünler, ısıyı tutarlar. Böylece, ne köpeğinizi ne de köpek montunu kurutmak için ekstra bir zaman ve emek harcamanıza gerek kalmaz.