Pet Kuaförleri Neden Oyapet Havlusu Kullanmalı?

Pet Kuaförleri Neden Oyapet Havlusu Kullanmalı?

Evcil hayvanların hijyenik bir şekilde temizlenmesi, sağlıkları açısından oldukça önemlidir. Bu temizlik esnasında doğru ürünlerin kullanılması gerekir. Bu sayede hayvanların daha sağlıklı olması sağlanır ve pet kuaförler kaliteli hizmetleri ile öne çıkar. Oyapet havlu çeşitleri tüm evcil hayvanlar için ve köpek havlusu olarak kullanıma en uygun havludur. Çünkü Oyapet havluları, normal havlulara göre suyu 7 kat daha fazla emer. Böylece çok fazla tüye sahip evcil hayvanları bile kısa süre içinde kurutabilir. Havlu kullanımı, antibakteriyel yapıya sahip olduğundan tüylü dostların deri ve tüy sağlığı açısından da avantajlıdır.


Oyapet havlusu kısa süre içinde kuruduğu gibi kolay bir şekilde temizlenebilir. Bu sayede tekrar kullanım için hızlı bir şekilde hazırlanabilir. Ayrıca tüy tutmaz ve makinede yıkamaya da uygundur. Sahip olduğu bu özellikler ile uzun süreli ve hijyenik bir şekilde kullanım yapmanızı sağlar. Kurulama ihtiyacınız için kurutma makinesi yerine Oyapet havlularını kullanarak enerji tasarrufu yapabilirsiniz.

Pet Kuaförlerinde Oyapet Havlusu Kullanmanın Avantajları

Oyapet havlu, hayvanlar açısından pek çok önemli avantaja sahip olduğu gibi pet kuaförler için de faydalıdır. Hayvanları kurulamak için kullanılan oyapet havluları, kurutma makinelerine göre daha verimlidir. Global fiyatların ve Türkiye’deki enflasyonun artması, enerji maliyetlerinin de artmasına neden olmuştur. Yani kurutma işlemi için kurutma makinesi kullanmak maalesef günümüzde çok maliyetli bir iştir. Ayrıca kurutma makinesi en çok enerji harcayan aletlerden biridir; bu nedenle masrafların daha fazla olmasına neden olur. Tabii bizim için daha da önemlisi köpek sağlığı düşünüldüğünde kurutma makinelerinin hayvanlara verdiği zarar hem fiziksel hem de içsel olabilir. Hepimizin bildiği gibi birçok köpek kurutma makinesinin çıkardığı sesten rahatsız olup korkabilir. Yani evcil hayvan temizliğinde Oyapet havlusu kullanmak, kurutma makinesi kullanımına göre hem sağlık hem maliyet hem de ekolojik açıdan daha avantajlıdır. Oyapet havlu kullanmanın avantajları kısaca aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  1. Hızlı kurur ve pratik bir kullanım imkanı sağlar.
  2. Antibakteriyel olduğu için uzun tüylü dostlarınızın daha hijyenik bir şekilde temizlenmesini sağlar.
  3. Tüy tutmaz. 1-2 silkelemeyle üzerindeki tüyler akıp gider.
  4. Suyu ve kiri normal pamuklu havlulara göre 7 kat fazla emer.
  5. Kurutma makinesi kullanarak ekstra enerji harcaması yapmamanızı sağlar. Bu da elektrik faturanızın daha az gelmesini sağlayarak farklı harcamalar için size kaynak yaratır.
  6. Temizliği kolaydır ve çamaşır makinesinde 60 C de yıkanabilir. Pamuklu havlularda 90 C de yıkanması gerekirken (bakterilerin ölmesi için) OYAPET havluların Antibakteriyel kumaş yapısı sayesinde 90 C de yıkamanıza gerek kalmaz çünkü üstünde bakteri vs. yaşayamaz. Buda sizin için yine bir enerji tasarrufudur.

Kurutma işlemi için oyapet köpek havlusu kullanmak, kurutma makinesinden kaynaklanan tüylerin uçuşma sorununu da önler. Tüylerin havada uçuşması ve vücuda girmesi hem insan hem de hayvan sağlığı açısından riskli bir durumdur. Ayrıca pet kuaförlerin hijyenik görünmemesine neden olur; bu da güvenilirliği sarsar. Aynı zamanda havlu ile kurulama yapmak, daha doğa dostu bir kullanım sağlar. Çok yönlü olarak düşünüldüğünde ‘’Oyapet havlu, hem tüylü dostlarımızın sağlığı hem çevre kirliliğinin azalması hem de enerji maliyetlerinin minimuma indirilmesini sağlar.’’